Om mig

Jag heter Åsa Tiderman och är född 1967. Jag började mitt hundintresse redan som barn, men fick låna grannarnas hundar att gå promenad med eftersom familjens västgötaspets bara ville gå ut med mamma. När jag var 12 år fick jag köpa min första egna hund, en collie som hette Nina. Hon var en underbar hund som jag fick glädjen att ha kvar i 14 år. Nina och jag var aktiva i brukshundklubben i Hällefors, och jag fick som yngsta deltagare gå instruktörsutbildningen. 

nllie

Jag har under mitt liv alltid haft glädjen att få leva med hundar. Många olika raser som västgötaspets, collie, stor pudel, schäfrar, bernen sennen och chodský pes.

Jag har gått uppfödarutbildning på SKK. Jag är ordförande i rasklubben för chodský pes (Svenska Chodský pesklubben), godkänd exteriörbeskrivare för chodský pes, vice ordförande i Örebro hundsällskap brukshundklubb, styrelse ledamot i SBK-distriktet, godkänd tävlingsledare i lydnad och aktiv i Örebro läns kennelklubb. 

Min ambition är att föda upp friska hundar med bra mentalitet som kan lyckas i både arbete och utställning. Vår kennel har en liten uppfödning i hemmiljö. Valparna växer upp i familjen och socialiseras från början. För oss är det viktigt att våra valpköpare i första hand vill ha en familjemedlem som också kan vara en trevlig kamrat att träna ihop med. Vi vill att våra valpköpare ska vara aktiva med sin hund.