Blogg

Inget är som väntans tider

2016-02-28 18:12

Tänk att vi haft en helt ledig helg! Eftersom jag hade tänkt mig att vara i Tjeckien i dagarna har jag varit lite försiktig med att planera in olika aktiviteter. Det resulterade i att jag och hundarna har haft hela helgen att disponera på bästa sätt. I går tränade vi hårda spår, och återigen fick jag anledning att påminna mig om att jag ska lita på min hund. Nellie ville tydligt åt ett håll, men jag hade för mig att spåret gick åt andra hållet, gissa vem som hade rätt? Min kompis som gick bakom sa glatt att "ja, tänk att det såg jag att Nellie hade mer koll än du", så även hon hade rätt!
Därefter åkte vi till ridhuset och tränade med en annan kamrat. Gårdagskvällen avslutades med hockey (utan hundarna) och Örebro vann. Alltså en toppen dag.
Idag har vi varit och träffat några trevliga människor som var nyfikna på rasen. Hundarna uppskattade speciellt barnen som med entusiasm lekte och kastade bollar åt dem. På eftermiddagen och kvällen kom en av sönerna hem på besök. Man får vars tacksam när "barnen" har tid att hälsa på, det är verkligen kvalitets tid!
Alltså en underbar toppenhelg!
Och för alla er som undrar...nej, Nellie har inte börjat löpa än. Jag vet att det bara är att vänta, men visst kan jag erkänna att jag är lite otålig.


3 kommentarer

Namn: Lotta
Tidpunkt: 2016-02-28 19:45
Vi är fler som väntar......

Namn: Jennie
Tidpunkt: 2016-02-28 20:13
Jag ÄLSKAR att vänta.. Det är så roligt å gå och kolla att mobilen verkligen funkar vart 10:e minut . Härligt att höra att ni haft en givande helg

Namn: Ylva
Tidpunkt: 2016-02-29 10:36
Väntar också 😉

 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Hundarna o jag

Åsa Tiderman