Blogg

Nellie mår bra

2016-07-18 21:16

Nellie dräktig

Nu börjar det närma sig. Nellie är rund och go. Man märker tydligt att hon har lite extra att bära på, men ännu är promenaden inget problem om vi tar det i maklig takt. Hon har lite svårt att få i sig maten, men det är inte konstigt för hon får mycket mat och det är lite dåligt med plats i magen eftersom den är full i valpar. Hon är inte alls bortskämd, hon har bara en förstående matte som sitter på golvet bredvid henne och matar henne. Hela vår tillvaro går nu in för att anpassa oss till hennes behov, det är precis som när man väntar barn!

I går beslutade vi att det var dags för mig och hundarna att flytta in i det rum vi iordningställt som valprum. Vi har möblerat om, bäddat valplådan och ställt in gästsängen i ett rum på nedre våningen för att Nellie ska slippa gå i trapporna och för att slippa ha valparna en trappa upp. Så i går kväll var det dags för mig och hundarna att flytta in i det nya rummet. Något hundarna tyckte var mycket konstigt! Varför skulle flocken inte vara samlad? Hur som helst så accepterade de mina ”konstiga” idéer. Jag måste dock säga att allt jag sagt om att chodský pes är en så smidig ras att det inte är några problem att ha dem i sängen, det tar jag tillbaka! Jag hade både Nellie och Fabbe i sängen, en 80 cm gästsäng. Det blev trångt! Den enda som fattade vitsen med att byta rum var Wille som nöjd la sig på den mjuka pläden i valplådan.

Ja, ja, vi får väl se hur det går i natt. Det är ju inte så himla långt kvar nu….

Valprummet


8 kommentarer

Namn: Sandra Janson
Tidpunkt: 2016-07-18 22:24
Vilket mysigt valprum! Spännande nu när det närmar sig! 😀🐾

Namn: Bettan
Tidpunkt: 2016-07-18 22:59
Så fint du gjort <3

Namn: Lotta
Tidpunkt: 2016-07-19 00:50
Vad fint! Nu är det nära, så spännande!!

Namn: Ylva
Tidpunkt: 2016-07-19 22:49
Rena rama lyxsviten😀

Namn: Anneli Lincoln Lotus
Tidpunkt: 2016-07-20 09:47
Verkligen jättw mysigt ser det ut. Mycket lycka till nu hoppas det blir ett gäng. Kram

Namn: Arga Snickaren
Tidpunkt: 2016-07-20 12:49
”Gräver man en grop faller man ofta själv i, men de är aldrig för sent att klättra upp igen” Hur tänkte ni där??? – Man måste se sig själv i spegeln och fråga: ”Tycker jag att det här är roligt?” Tycker man inte det så är det bättre att leva i det som är. Trivseln i ett hem är viktigare än inredningen. Man kan faktiskt skita i att göra om och köpa en bukett tulpaner i stället, då blir man ju glad , men självklart så kan ju inte valparna kläckas i en bunt tulpaner. Lycka till i alla fall

Namn: Therese Hedström
Tidpunkt: 2016-07-21 18:06
Vad spännande när det börjar närma sig jag hoppades att få valpar jag med men har inte lyckats, väntar med spänning.

Namn: Elina Hedin
Tidpunkt: 2016-07-21 22:20
Det ser jättefint ut! Spännande!

 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Hundarna o jag

Åsa Tiderman