Blogg

Lyckopiller till jul?

2016-12-18 18:48

Jul, jul, strålande jul... Hmm, jag vet inte precis om den är så strålande? Lerigt och smutsigt, men det innebär ialla fall lite ledigt från jobbet vilket känns väldigt väbehövligt!

Härrom kvällen kom jag hem från jobbet, helt tömd på energi. Jag blev sittande i soffan och stirrade framför mig. Undrade lite om man kunde gå och lägga sig klockan sju på kvällen, men kom fram till att det var för tidigt så jag satt kvar i soffan. När jag suttit några timmar hade jag tillsist kraft nog att gå o lägga mig. Jag reste mig och bar ut the koppen i köket. Väl där tänke jag att jag ska bara träna lite kryp med Nellie på köksmattan innan jag går och lägger mig. Kryp-träningen gick utmärkt nu när jag flyttat belöningsplaceringen! Så vi passade på att träna lite fjärrdirigering också...och lite bakåt marsch...och lite ingångar.   Plötsligt hade det gått en timme och jag var full av energi och lycka. Hon är fantastisk den lilla prinsessan, ett riktigt litet lyckopiller!

Så vad kan jag mer önska mig av julen att jag ska få vara med mina fina hundar, mina fantastiska barn och min underbara familj och släkt? Det kommer att fylla på mina energidepåer

Till er alla från oss alla, EN RIKTIGT GOD JUL!!!

Nellie jul 2016


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Hundarna o jag

Åsa Tiderman