Gästboksinlägg

Antal inlägg: 16

Namn: Rose-marie
Tidpunkt: 2020-02-29 15:36
Hej
Vi pratades vid idag vid Turinge ost och vin, jag kommer h
a koll på din uppfödning för en dag är det dags för en chodsky😊


Svar: Hej Rose-Marie!
Tack för trevligt samtal. Du är välkommen hit för att prata mer om rasen om du är nyfiken.
Jag hoppas vi ses igen!

Namn: Cassandra
Tidpunkt: 2018-12-16 10:57
Hej Åsa! Jag undrar lite om ni fortfarande är verksamma? Vi är jätteintresserade av rasen och skulle gärna vilja hälsa på ett gäng så vi kan få en bättre uppfattning om hur de är, då vi bara har läst och hört om dem tidigare men aldrig träffat en. Vi bor i Örebro!
Mvh Cassandra med sambo+dotter


Svar: Hej Cassandra! Vi är ju bara en liten uppfödning, så vi planerar inga valpar förrän tidigast hösten 2019 eller våren 2020. Men ni är hjärtligt välkomna hit så ska jag berätta mer om rasen, och ni kan träffa mina hundar. Ni har säkert redan sett att på rasklubbens hemsida så finns kontaktuppgifter till flera chodský pes-ägare som tar emot intresserade personer som vill lära sig mer om rasen. Om du har svårt att hitta, så skicka mig ett mail så ska jag hjälpa er. Maila mig också om några förslag på tider när ni vill komma hit och hälsa på :-) asa.tiderman@gmail.com


Privat meddelande
(2018-05-04 16:08)


Namn: William
Tidpunkt: 2017-07-10 23:11
Vi har köpt en valp från Åsa och det var det bästa någonsin nu är hon mycket stor för att va valp! Hoppas ni får en valp!

Namn: Marie Stadesjö
Tidpunkt: 2016-10-02 10:57
Hej Åsa! Jag undrar om det finns möjlighet att besöka dig och din kennel? Jag är allvarligt intresserad av att köpa en Chodsky pes men har bara träffat en sådan hund. Önskar träffa fler hundar och deras ägare så antingen om det går att besöka er eller om det är någon träff/tävling som jag kan komma på? Hälsningar Marie

Svar: Hej Marie!
Javisst finns det möjlighet att komma hit :-) Om du är intresserad av att träffa representanter för rasen kan du också gå in på Svenska Chodský pesklubbens hemsida www.scpk.se Under fliken Chodský pes finns flera kontaktuppgifter till personer som kan ta emot personer som är intresserade av rasen.
Vill du komma till mig så skicka gärna ett mail så hittar vi en tid som passar :-)

Namn: Radmila Krejčová
Hemsida: http://www.dyk.estranky.cz
Tidpunkt: 2016-07-26 12:06
Táta Orsid posílá políbení Nellie i svým dětem

Svar: ❤️ Děkuji a polibek zpátky! Přejeme táta viděl, jaké krásné děti dostali! ❤️

Namn: Lotta
Tidpunkt: 2016-05-23 15:58
Lyssnade på radioinslagen och förstod att allt gått perfekt, då håller vi allt vi har för att det blir pluppisar!!!

Namn: Elin
Tidpunkt: 2015-11-09 10:11
Hejsan! Är det många som har tingat valpar efter Nellie?

Svar: Hej Elin!
Det är många som hör av sig och är intresserade av valpar, men eftersom jag inte använder mig av "kö-system" kan man inte tinga valp. Är man intresserad av valp är man välkommen att höra av sig, men jag ber då att man ska återkomma när vi ser hur många valpar det blir. Om man är speciellt intresserad av valp efter Nellie, därför att man gillar henne eller man vill ha hennes egenskaper då man tänkt träna bruks med sin hund, då kan man höra av sig med en beskrivning av sig själv, vad man har för tidigare hunderfarenhet och vad man tänkt göra tillsammans med sin hund. Sedan kan vi ha kontakt om hur planeringen kan se ut.
Hoppas det gav svar på din fråga? Annars är du välkommen att skicka mig ett mail eller ringa så ska jag försöka förklara.
Vänliga hälsningar Åsa 😊

Namn: Soheil
Tidpunkt: 2015-10-02 20:22
Hej Åsa,
Jätte fin sida. det var roligt att läsa om dina planer.
lycka till i framtiden med dina hundar och planer

Namn: Marie & rottis Gemma
Tidpunkt: 2015-09-21 13:03
Fina hemsida Åsa! Grattis igen till framgångar på lydnadsplanen och i utställningsringen! Hoppas vi får se valpar i vår/sommar!

Skriv ett inlägg i gästboken

Denna gästbok är till för dig som vill dela dina tankar eller åsikter med andra, så ta och slå dig ner en stund och lämna ett avtryck i tiden.

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S